تحصیل در آلمان|سرمایه گذاری در کانادا | موسسه اندیشه پویان | ویزای کاری

| | مشاوره : 02188784642

مهندسین

امروزه با توجه به وابستگی شاخه های مختلف علمی همچون پزشکی، کشاورزی، صنعت، معدن و … به علوم مهندسی که به عنوان مبانی پایه ای فناوری و دانش های امروز بشری به شمار میروند، متخصصان رشته های مختلف مهندسی نیز همواره مورد توجه مراکز اقتصادی بوده و فرصت های کاری متنوعی برای متخصصین این رشته در اقصی نقاط کشورهای جهان در دسترس است.
برای نمونه در ایالات متحده آمریکا سهم زیادی از ویزای کاری موسوم به H1B  متعلق به متقاضیان مهاجرت کاری مهندسین است که واجد شرایط بوده اند و توانسته اند فرصت اشتغال در این کشور را بدست آورند. و یا در کشور های اروپایی همچون آلمان فرصت های شغلی مختلفی برای متقاضیان مهاجرت کاری مهندسین وجود دارد که میتوانند برای ویزای کاری یا بلو کارت (blue card)  اقدام نموده و پس از مدت ۳ سال ویزای اقامت دائم را اخذ کنند. شرایط مشابه این موارد در کشورهایی چون کانادا و استرالیا نیز به چشم میخورد. کشور آلمان پس از آمريكا و ژاپن سومين قدرت صنعتي جهان در زمینه ی کاری مهندسین است و به دلیل بهبود اقتصادي آلمان پس ازجنگ جهاني دوم «معجزه اقتصادي آلمان» در این کشور به وجود آمد. از صنايع مهم این کشور می توان به شاخه هایی همچون الكتريك, مكانيك, تولید مواد شيميايي, منسوجات, صنعت مواد غذايي و تولید وسايل نقليه اشاره نمود. همچنین از آغاز دهه ١٩٨٠ رشد خوبی در صنايع تكنولوژي پيشرفته این کشور روي داده است. نکته ی قابل توجه این است که کشور آلمان به دلیل میانگین بالای سنی مردم خود با مشکل كمبود میزان نيروي كار مناسب روبرو بوده است و درآلمان تعداد زيادي «كارگر مهمان» مخصوصا ازکشور تركيه و کشورهای آسیایی به كار گرفته میشود . در زمینه رشته های مهندسی و بویژه رشته هایی همانند الکترونیک، الکتروتکنیک، مکانیک، برق، مگاترونیک، نرم افزار و آی تی به ترتیب، اولویت اخذ ویزای کار در کشور آلمان را به خود اختصاص می دهند و نیز از شانس بیشتری بهره مند میشوند.

 موسسه اندیشه پویان با بهره گیری از گروهی از  وکلای عالی ظرف مدت ۱۰ تا ۱۲ ماه ویزای کار آلمان را برای متقاضیان اقامت در این کشور اخذ خواهد نمود. دقت داشته باشید که اگر حتی موفق به گرفتن ویزای کاری پرونده ی متقاضیانی که موظف به انجام کارهای آنها هستیم نشویم قسمت عمده ی حق الوکاله را به متقاضی برمیگردانیم و طبق سنوات گذشته اجازه نخواهیم داد موکل ضرر نماید و تا حد امکان پشتیبان متقاضی محترم هستیم و خواهیم بود. شما برای کار در آلمان نیاز به گرفتن  ویزای کار دارید و نیز برای گرفتن ویزای کار کشور آلمان میتوانید مدارک خود را تکمیل نموده و در اسرع وقت اقدام کنید .
همچنین تعداد زیادی از کارخانه ها و شرکت های در حال توسعه در این کشور اخیرا درخواست استخدام نیروی مهندس دارند. کشور آلمان قطب صنعتی جهان به شمار می آید  و در اروپا مهندسین بسیاری علاقمند کار در صنایع آلمان می باشند. با اقدامات کارشناسان موسسه اندیشه پویان ، این امکان هست که طی شرایطی ویژه برای افراد متقاضی اقامت آلمان که ویزای کار آلمان را اخذ نموده اند شغلی مربوط با رشته ی تحصیلی و حقوقی قابل توجه پیدا نماییم و نیز  لازمه ی این امر اخذ ویزای کار است.
متقاضیان محترم، شما برای مشغول به کار شدن در این کشور نیازمند داشتن مدرک زبان نیستید اما اگر مهندسین بر زبان تسلط داشته باشند می توانند طی مدت زمان ۲ الی ۳ ماهه بعد از گرفتن ویزای کاری آلمان کار مورد نظرخود را پیدا نمایند. همچنین کافیست کمی تحقیق نمایید تا اطلاع پیدا کنید که گرفتن  ویزای کار در اکثر کشور ها نیازمند پیشنهاد شغلی است و نیز در غیر این صورت حد اقل یک سال به طول می  انجامد تا نتیجه ی آن مشخص شود که آیا برای شما ویزا صادر می شود یا خیر!
رشته ها و مشاغلی که بیشتر مورد نیاز کشور آلمان است عبارتند از :
مهندسان مکانیک
مهندسان برق
مهندسان عمران
مهندسان و تحلیلگران فناوری اطلاعات آی تی
برنامه نویسان و متخصصان فناوری اطلاعات آی تی

مدارک مورد نیاز برای ویزای کاری در آلمان عبارت اند از :
•  رزومه ی کامل شخص متقاضی به زبان آلمانی
•  ۶ قطعه عکس (خانم ها بدون حجاب – آقایان با کراوات) ۳٫۵ در ۴٫۵
•  کپی رنگی از پاسپورت  (امضا شده)
•  ترجمه شناسنامه
•  تمام مدارک دانشگاهی به همراه ریز نمرات آن
•  سوابق کاری و بیمه در صورت وجود

به همراه مدارک جانبی که می تواند به رزومه کاری شما کمک نماید شامل: تحقيق و مقاله، کتاب و پايان ‌نامه، ثبت اختراع، دوره های آموزشی … (در صورت وجود)

•  پرینت موجودی حساب شخص متقاضی(در صورت نیاز)
•  بیمه نامه مسافرتی (در صورت نیاز)
•  تکمیل فرم تقاضا (توسط وکیل آلمان تکمیل خواهد شد)

همچنین سابقه ی کار بلند مدت در گرفتن ویزای کاری به متقاضیان کمک بیشتری می نماید.

توجه  داشته باشید : که جهت پیدا نمودن کار درآلمان و موفقیت در مصاحبه ی کاری دانستن زبان آلمانی و یا انگلیسی در سطح مطلوبی مورد نیاز است اما نقطه ی مثبت اینجاست که دیگر دردسر های اخذ مدرک زبان را نخواهید داشت.

قابل ذکر است که ترجمه ی مدارک می بایست به زبان آلمانی باشد که موسسه اندیشه پویان خدمات ترجمه ی مدارک را برای متقاضیان ارائه می نماید.

با توجه به همکاری موسسه آرتا اندیشه پویان سپنتا با موسسه ایلیا، کاریابی بین المللی که تحت نظارت وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی می باشد این موسسه با مجوز رسمی از وزارت کار آماده پذیرش پرونده متقاضیان مشتاق به مهاجرت کاری می باشد.

 

 فهرست مشخصات دفاتر مشاوره شغلی و کاریابی غیر دولتی خارجی سراسر کشور (تیرماه ۹۸)

 

جدول کشور های هدف جهت اعزام نیروی کار

مشاهده نمونه هایی از عملکرد موسسه در زمینه اخذ ویزای کاری :

34 دیدگاه برای این مطلب ارسال شده است

  1. محمد بالارستاقی در تاریخ خرداد ۲۸, ۱۳۹۷

    سلام وقت بخیر. برای اخذ ویزای کاری چکار باید انجام داد. مدرک فنی حرفه ای دارم در زمینه سیستم‌های امنیتی (دوربین مداربسته و…) ۳۷ سال سن دارم.

    1. اندیشه پویان در تاریخ تیر ۵, ۱۳۹۷

      سلام و وقت بخیر
      شما باید دارای مدرک کارشناسی یا بالاتر بوده تا بتوانید جهت مهاجرت کاری اقدام کنید

  2. رضا خسرواني در تاریخ تیر ۳۰, ۱۳۹۷

    سلام
    بنده فارغ التحصيل مهندسي مكانيك گرايش تاسيسات حرارت و برودت و دانشجوي ارشد مكانيك گرايش طراحي،با زبان متوسط و سن ٢٩ سال همچنين ٤ سال سابقه كاري مرتبط ميباشم،
    همچنين خانومم مهندسي اپتيك و ليزر با ١/٥ سال سابقه بيمه و سن ٢٥ سال قصد مهاجرت به المان رو داريم،
    امكان مهاجرت هست؟لطفا راهنمايي بفرماييد،

    1. اندیشه پویان در تاریخ اردیبهشت ۲۱, ۱۳۹۸

      سلام و عرض ادب
      بله شما شرایط مهاجرت را دارا هستید لطفا جهت مشاوره حضوری با وکلای موسسه با دفتر تهران تماس حاصل فرمایید

  3. مهدی مسعودی در تاریخ تیر ۳۱, ۱۳۹۷

    با سلام ۳۷ ساله هستم لیسانس برق قدرت دارم و ۱۰سال سابقه کار و بیمه و همچنین گرید ۱ نظام مهندسی ساختمان را دارم و متاهل هستم ایا برای ویزا کار در المان متوانم اقدام کنم و براورد هزینه چقد میشه ممنونم

    1. اندیشه پویان در تاریخ اردیبهشت ۲۱, ۱۳۹۸

      سلام
      به طور کلی بله، امکان مهاجرت کاری برای شما وجود دارد، ولی پاسخ دقیق نیاز به اطلاعات تکمیلی از شما همچون سطح زبان و … دارد
      جهت مشاوره حضوری با دفتر تهران تماس بفرمایید.

  4. مصطفی حاجی قاسمی در تاریخ مرداد ۲۱, ۱۳۹۷

    با سلام
    ۳۳ ساله کارشناسی ICT دارای مدرک ICDL , و تعمیر رایانه شخصی و جواز کسب از اتحادیه الکترونیک شرایط مهاجرت به آلمان از طریق ویزای کار را دارم یا خیر
    با تشکر

    1. مدیر سایت در تاریخ تیر ۵, ۱۳۹۸

      با سلام
      بله امکان درخواست برای شما فراهم است

  5. Rezvane در تاریخ دی ۱۶, ۱۳۹۷

    سلام بنده مدرک لیسانس هوشبری از دانشگاه شهید بهشتی دارم و ۱۹سال هم سابقه کار دارم… میخواستم ببینم برای اقامت کاری چه کاری رو باید انجام بدم

    1. مدیر سایت در تاریخ اردیبهشت ۲۹, ۱۳۹۸

      با سلام
      جهت پاسخ به سوالات مهاجرتی نیاز به بررسی کامل شرایط متقاضی از جمله میزان سطح زبان، شرایط سنی و… می باشد!
      شما میتوانید جهت مشاوره، رزومه کامل خود را از طریق تکمیل فرم های ارزیابی مهاجرت کاری برای بررسی توسط وکلای موسسه ارسال نمایید.

  6. احمد معقولی در تاریخ بهمن ۱۷, ۱۳۹۷

    سلام. ۴۳ ساله و دارای مدرک ارشد کامپیوتر با بیش از ۱۰ سال سابقه کار هستم. دخترم موسیقی کار میکنه. میتونم برای اتریش ویزا کار بگیرم و دخترم هم موسیقی رو ادامه بده؟

    1. مدیر سایت در تاریخ اردیبهشت ۲۹, ۱۳۹۸

      با سلام
      جهت پاسخ به سوالات مهاجرتی نیاز به بررسی کامل شرایط متقاضی از جمله میزان سطح زبان، شرایط سنی و… می باشد!
      شما میتوانید جهت مشاوره، رزومه کامل خود را از طریق تکمیل فرم های ارزیابی مهاجرت کاری برای بررسی توسط وکلای موسسه ارسال نمایید.

  7. رقیه مجاهدی نژاد در تاریخ اسفند ۱۹, ۱۳۹۷

    سلام میخواستم هزینه ویزای کاری و زمانش را بدونم؟

    1. مولود داوری در تاریخ اردیبهشت ۸, ۱۳۹۸

      با سلام
      لطفا با دفتر موسسه در تهران تماس بگیرید.

  8. سید مسعود هاشمی در تاریخ فروردین ۹, ۱۳۹۸

    لیسانس نقشه برداری دارم با ۵ سال سابقه بیمه مرتبط . برای رفتن به المان یا اتریش چقدر هزینه دارم و باید چیکار کنم .

    1. مولود داوری در تاریخ اردیبهشت ۸, ۱۳۹۸

      با عرض سلام و ادب
      جهت پاسخ به سوالات مهاجرتی نیاز به بررسی کامل شرایط متقاضی از جمله میزان سطح زبان، شرایط سنی و… می باشد!
      شما میتوانید جهت مشاوره، رزومه کامل خود را از طریق تکمیل فرم های ارزیابی مهاجرت کاری برای بررسی توسط وکلای موسسه ارسال نمایید.

  9. فاطمه محمدزاده در تاریخ فروردین ۲۰, ۱۳۹۸

    با سلام من ۲۷ سال سن دارم با مدرک کارشناسی ارشد مهندسی شیمی آیا امکان گرفتن ویزای کار را دارم؟

    1. اندیشه پویان در تاریخ اردیبهشت ۱۸, ۱۳۹۸

      سلام و عرض ادب
      بله شما شرایط مهاجرت را دارید، جهت مشاوره و راهنمایی توسط وکلایی موسسه با دفتر تهران تماس حاصل فرمایید.

  10. سبحان براري در تاریخ اردیبهشت ۲۰, ۱۳۹۸

    براي ويزا كاري چيكار كنم

    1. مدیر سایت در تاریخ اردیبهشت ۲۹, ۱۳۹۸

      با سلام
      سوالتون کلی بیان شده.
      برای پاسخ به سوالات مهاجرتی نیاز به دانستن مشخصات کامل فردی از جمله مدرک تحصیلی، رشته ی تحصیلی، سن و… است که برای کسب مشاوره‌ای بهتر از مشاوران ما میتوانید فرم های ارزیابی مهاجرت کاری سایت ما را تکمیل نمایید.

  11. مدیر سایت در تاریخ اردیبهشت ۲۹, ۱۳۹۸

    با سلام
    برای کسب مشاوره میتوانید با دفتر تهران تماس بگیرید.

  12. مدیر سایت در تاریخ خرداد ۵, ۱۳۹۸

    با سلام
    جهت پاسخ به سوالات مهاجرتی نیاز به بررسی کامل شرایط متقاضی از جمله میزان سطح زبان، شرایط سنی و… می باشد!
    شما میتوانید جهت مشاوره، رزومه کامل خود را از طریق تکمیل فرم های ارزیابی مهاجرت کاری برای بررسی توسط وکلای موسسه ارسال نمایید.

  13. مدیر سایت در تاریخ خرداد ۵, ۱۳۹۸

    با درود
    جهت پاسخ به سوالات مهاجرتی نیاز به بررسی کامل شرایط متقاضی از جمله میزان سطح زبان، شرایط سنی و… می باشد!
    شما میتوانید جهت مشاوره، رزومه کامل خود را از طریق تکمیل فرم های ارزیابی مهاجرت کاری برای بررسی توسط وکلای موسسه ارسال نمایید.

  14. مدیر سایت در تاریخ خرداد ۱۱, ۱۳۹۸

    با عرض سلام خدمت شما
    با توجه به شرایط سنی تنها شانس شما بصورت فوق فشرده زبان آلمانی خواندن است تا به مدرک b2 برسید،یکسال نیم فرصت دارید

  15. مدیر سایت در تاریخ خرداد ۱۱, ۱۳۹۸

    با سلام
    جهت پاسخ به سوالاتی از این دست میتوانید، با همکاران ما در دفتر تهران تماس حاصل نمایید.

  16. مدیر سایت در تاریخ تیر ۱۰, ۱۳۹۸

    با سلام
    جهت پاسخ به سوالات مهاجرتی نیاز به بررسی کامل شرایط متقاضی از جمله میزان سطح زبان، شرایط سنی و… می باشد!
    شما میتوانید جهت مشاوره، رزومه کامل خود را از طریق تکمیل فرم های ارزیابی مهاجرت کاری برای بررسی توسط وکلای موسسه ارسال نمایید.

  17. سامان در تاریخ تیر ۱۴, ۱۳۹۸

    سلام .من لیسانس مهندسی نفت دارم و سه سال سابقه ی کار کارشناسی ازمایشگاه فولاد دارم .میخاستم برای ویزای کار المان اقدام کنم

    1. مدیر سایت در تاریخ تیر ۱۷, ۱۳۹۸

      با سلام
      جهت پاسخ به سوالات مهاجرتی نیاز به بررسی کامل شرایط متقاضی از جمله میزان سطح زبان، شرایط سنی و… می باشد!
      شما میتوانید جهت مشاوره، رزومه کامل خود را از طریق تکمیل فرم های ارزیابی مهاجرت کاری برای بررسی توسط وکلای موسسه ارسال نمایید.

سوالات و نظرات خود را مطرح کنید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.لطفا اطلاعات قسمتهای ستاره دار را پر نمایید

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

مهاجرت مهندسین
مهاجرت پزشکان